Svenska Spel

Sandvikens IF lånar från Djurgården

Kim Sundlöv vänder hem till Sandviken efter elva år. Mittbacken lånas in från Djurgården resten av säsongen.

Efter en längre tids skadefrånvaro har Kim Sundlöv äntligen kommit tillbaka till fotbollsplanen. Hon missade hela säsongen 2019 och hoppas nu att utlåningen till Elitettanklubben Sandvikens IF ska hjälpa henne att i framtiden konkurrera om en allsvensk plats.

– Det tog längre tid att komma tillbaka än vad jag hade önskat och Sandviken ger mig möjligheten att ta det i den takten jag behöver. Jag hoppas att jag kan bidra med den rutinen jag har och komma tillbaka minst lika stark som jag var innan min skada, säger Sundlöv till Djurgårdens hemsida.

Sundlöv har tillhört Djurgården sedan 2015 och har gjort 74 matcher i OBOS Damallsvenskan för klubben. Hon startade sin karriär i Sandvikenklubben Stensätra IF och återvänder nu till staden.

FOTO: Bildbyrån