Svenska Spel

Brasiliansk anfallare klar för Bajen

Hammarby har gjort klart med den 25-åriga anfallaren Carol Rodrigues. Rodrigues har skrivit på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2020.

Tabelltrean Hammarby förstärker truppen ytterligare i jakten på OBOS Damallsvenskan. Ana Caroline Martins Rodrigues, eller bara Carol Rodrigues, hämtas in från franska Ligue 1-klubben Dijon.

– Jag har svårt att sätta ord på hur glad jag är över att komma till en så pass anrik klubb i Sverige, och jag ser fram emot att hjälpa Hammarby nå de uppsatta målen. Att få dra på sig den grönvita dressen och göra mål i den är något jag längtar efter. Jag är en hårt arbetande spelare som gör allt för att bidra till lagets framgång. Slutligen vill jag även tacka Hammarby för den här möjligheten och för det varma välkomnandet, säger Rodrigues till klubbens hemsida.

Anfallaren börjar träna med Hammarby i nästa vecka och väntar på att få ett godkänt arbetstillstånd innan hon är redo för att spela matcher.

FOTO: Bildbyrån