• Huvudsponsor
    Presenting partner
Torsdag Tor 2 November Nov
Lördag Lör 4 November Nov
Söndag Sön 12 November Nov
Fredag Fre 12 April Apr
Lördag Lör 13 April Apr
Söndag Sön 14 April Apr
Fredag Fre 19 April Apr
Lördag Lör 20 April Apr
Söndag Sön 21 April Apr

Femte raka för Alingsås IF

26 maj 2023 20:43
Elitettan

Alingsås IF fortsätter att vinna i Elitettan. Under fredagskvällen säkrade laget sin femte raka trepoängare.


Alingsås IF – BK Häcken 3-1

Alingsås IF kunde under fredagskvällen säkra ännu en trepoängare. Den här gången när BK Häcken var på besök på Mjörnvallen. Parva Zarassi öppnade målskyttet redan i den tolfte minuten. I den andra halvleken kunde visserligen BK Häcken utjämna via Felicia Schröder – men var sitt mål från Ina Österlind och Rebecca Cameras gav hemmalaget tre poäng.

Lidköpings FK – IK Rössö Uddevalla 4-1

Efter en mållös första halvtimme i fredagens möte mellan Lidköpings FK och IK Rössö Uddevalla kunde gästernas Julia Jonasson öppna målskyttet. En ledning som IK Rössö Uddevalla också kunde ta med in till paus. Men i den andra halvleken skulle Lidköpings FK ta över helt och hållet. Ronja Karlsson Törnborg stod för ett äkta hattrick mellan minut 49 och 81 – och spiken i kistan till 4–1 satte Jenny Stadin med sex minuter kvar av ordinarie tid.

AIK – Eskilstuna United 6-0

AIK fortsätter att rada upp storsegrar. Under lördagen blev det tennissiffror hemma mot Eskilstuna United då Gnaget vann med hela 6-0. Matilda Nildén gav hemmalaget ledningen redan i efter åtta minuters spel och Michelle Rojas utökade till 2-0 i den 20:e minuten. Adelisa Grabus och Daniella Famili stod sedan för ett mål var innan pausvilan, och ytterligare ett mål var i den andra halvleken.

Bollstanäs SK – Umeå IK 1-2

Umeå studsade tillbaka efter att i förra omgången åkt på en 7-2–förlust mot AIK. Under lördagseftermiddagen bortabesegrade man Bollstanäs SK efter två mål av Monica Jusu Bah. Hoda Khalaf gjorde BSK:s mål i matchen på Bollstanäs IP.

Gamla Upsala SK – IFÖ Bromölla 2-0

En annan tvåmålsskytt hittar vi på Lötens IP där Gamla Upsala vann med 2-0 mot IFÖ Bromölla. Detta efter att Izabell Rydell öppnat målskyttet i den fjärde minuten och stängd det i den 70:e.

Mallbackens IF – Trelleborgs FF 0-2

Trelleborg är tillbaka på vinnarspåret efter en 2-0–seger borta mot Mallbacken. Linnea Pembrandt gav TFF ledningen i den 18:e minuten, och kort efter pausvilan dök Elina Lenir upp med sitt första och Trelleborgs andra för dagen.

Jitex BK – Sundsvalls DFF 3-0

Jitex tog tredje segern för säsongen – alla på hemmaplan – när man gästades av Sundsvalls DFF under lördagseftermiddagen. Två mål av Amanda Ebbesson förde upp Jitex i en 2-0–ledning i första halvlek, och i den 56:e minuten kunde Ema Paljevic sätta spiken i kistan med sitt 3-0–mål.