Svenska Spel

Trio återvänder till Bollstanäs

Bollstanäs SK vann sin division 1-serie i fjol och är i full gång med förberedelserna inför årets säsongsstart. Idag gick klubben ut med att tre spelare återvänder hem från sina stängda college i USA för att träna och spela med klubben i Elitettan.

Spelarna det handlar om är Isabelle Navren, Louise Lillbäck och Emma Lillbäck.

Isabelle Navren återvänder till Bollstanäs där hon gjorde A-lagsdebut 2016. 20-åringen har över 50 matcher i klubbens tröja på cv:t och kommer att användas både som försvarare och mittfältare.

Precis som Navren så återvänder Emma Lillbäck hem till Bollstanäs. Försvararen inledde förra säsongen i BP, men drog till USA på hösten. Men eftersom collegen är stängda väljer hon, precis som de andra nyförvärven att vända hemåt.

Louise Lillbäck gjorde fem på på nio matcher i Hammarbys tröja innan hon drog till USA i höstas. Och det är en målskytt som Bollstanäs har fått hem. Redan 2014 debuterade anfallaren i BSK och på 70 matcher står hon noterad för 46 mål.

De tre spelarna är dock inte de första collegespelarna som valt Bollstanäs som klubbadress i år. I mitten på april presenterade klubben Andrea Zwinkels och Jasmine Perman Rosell, båda hemvändande collegespelare.

FOTO: Bildbyrån