Svenska Spel

Se Elitettans alla 182 matcher live I unik satsning

På söndag den 14 juni är det äntligen dags för den försenade premiären av Elitettan. Samtliga 182 matcher i Elitettan kommer att visas i den nystartade livesporttjänsten SportExpressen Play, som är ett samarbete mellan mediekoncernerna Bonnier News, där Expressen ingår, och NTM.

– Det här är en viktig strategisk satsning för oss och det känns häftigt att vi nu äntligen kan komma i gång, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

– Expressen har den stora, breda sportpubliken, och den här satsningen gör oss till en ännu starkare leverantör av sportinnehåll, säger Pär Andersson, sportchef på Expressen.

Matcherna från Elitettan kommer även att visas på berörda lokala varumärken inom Bonnier News Local (före detta Mittmedia), Hall Media, HD/Sydsvenskan och NTM, och vissa även via Expressen Premium.
Det kostar 299 kronor i månaden, då ingår all sport som sänds på SportExpressen Play.
Det går även att styckeköpa matcherna, Pay-per-view, för 139 kronor per match. Vill man se matcherna i efterhand så kostar det 49 kronor.
Gå in på sportexpressenplay.se för att läsa mer och skaffa ditt abonnemang.

För vissa lag så kommer även deras matcher att visas för prenumeranter på lokaltidningen. Där kan man se det lokala lagets alla matcher. För att komma åt samtliga matcher är det SportExpressen Play som gäller.
I år handlar det om:
Kvarnsvedens IK på dt.se
Morön BK och Sunnanå SK på norran.se
Sandvikens IF på arbetarbladet.se och gd.se.
IFK Kalmar på barometern.se